Calendari

Agost 2022
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròxims esdeveniments

dv. ag. 19 @18:30 -
Lliga, J.2: RCDE-Rayo
dg. ag. 28 @20:30 -
Lliga, J.3: RCDE-R. Madrid

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Dibuix, tocs, freestyle... Una Festa Major ben completa!

Ahir, diumenge 28 de juny, darrer dia de la Festa Major de Montmeló, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va organitzar un cop més dos actes ja tradicionals per a l'entitat que van gaudir d'una gran acceptació. Enguany, a més, les activitats quedaven completades amb una exhibició del freestyler Adrián Nieto.

A les 11:30h vam celebrar el VIII Concurs de Dibuix Pericos de Montmeló. Una trentena de participants, repartits en les quatre categories del concurs, es van posar a dibuixar en blanc-i-blau sobre el tema central "El Circuit i l'Espanyol". Va ser el vuitè cop que es va celebrar aquest concurs, que ja és un acte tradicional dins el programa d'activitats de la Festa Major de Montmeló.

Es van lliurar dotze premis repartits en les quatre categories (de 3 a 6 anys, de 7 a 10 anys, de 11 a 16 anys i majors de 16 anys). Uns lots formats per material espanyolista com còmics o samarretes, a més de material escolar i d'altres obsequis.

Hem de mostrar el nostre agraïment a Juanjo, pintor montmeloní, i a Ana María, mestra de Primària, que han estat els encarregats de valorar els treballs fets i formar el jurat. També hem d'agrair la presència a tots els participants, a més de tots els col·laboradors que han fet possible la vuitena edició del nostre concurs de dibuix.

Després de més d'una hora de concurs, i d'una mitja horeta de deliberació, el jurat va considerar que els guanyadors havien de ser:

Categoria 1: de 3 a 6 anys

1er Martí Capel Lloret

2on Marc Uclés Lahuerta

3er Martín Parra García

Excèsit: Cristina Pérez Bermejo

Categoria 2: de 7 a 10 anys

1er Judit Capel Lloret

2on Alexia Lomas Fraire

3er Leonel Zamora López

Categoria 3: de 11 a 16 anys

1er Carla Pérez Bermejo

2on Emma Feliu

3er Malena López

Categoria 4: majors de 16 anys

1er Eva Lahuerta

2on Oscar Uclés

3er Jose Antonio Zamora

El VIII Concurs de Dibuix va ser el primer acte del dia, però, tal com ja vam fer l'any passat, vam aprofitat la mitja horeta de deliveració del jurat per a organitzar el V Concurs de Tocs de l'entitat. Abans, però, enguany vam introduir la novetat d'una exhibició de freestyle a càrrec d'Adrián Nieto, un jove montornesenc que va deixar al públic bocabadat amb les seves peripècies amb la pilota.

En acabar l'exhibició, pels volts de les 12:45h, va començar la competició del V Concurs de Tocs. Aquest any també teníem una novetat al respecte, i és que per primer cop el guanyador del Concurs de Tocs donaria el punt a la seva colla. Melons i creuats van lluitar per veure qui era qui aconseguia més tocs, i va ser l'Abatreh Agudo Fontcuberta qui, amb 85 tocs, en va aconseguir més. Així que ell es va endr la copa de guanyador i la seva colla, en aquest cas els Creuats, va aconseguir un punt més!

Galeria fotogràfica del VIII Concurs de Dibuix

Galeria fotogràfica del V Concurs de Tocs

Exhibició del freestyler Adrián Nieto