Calendari

Agost 2022
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Pròxims esdeveniments

dv. ag. 19 @18:30 -
Lliga, J.2: RCDE-Rayo
dg. ag. 28 @20:30 -
Lliga, J.3: RCDE-R. Madrid

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Una bona Festa Major per a acabar la temporada!

VII_ConcursDibuixAvui, diumenge 29 de juny, darrer dia de la Festa Major de Montmeló, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló ha organitzat un cop més dos actes ja tradicionals per a l'entitat que han gaudit d'una gran acceptació; activitats organitzades als jardins del Centre Cultural La Torreta sota un bon sol.

A les 11:30h hem celebrat el VII Concurs de Dibuix Pericos de Montmeló. Una trentena de participants, repartits en les quatre categories del concurs d'enguany, s'han posat a dibuixar en blanc-i-blau sobre el tema central "Dissenya la mascota de la penya!". Ha estat el setè cop que s'ha celebrat aquest concurs, que any rere any es va consolidant dins el programa d'activitats de la Festa Major de Montmeló.

S'han lliurat dotze premis repartits en les quatre categories (de 3 a 6 anys, de 7 a 10 anys, de 11 a 16 anys i majors de 16 anys). Uns lots formats per material espanyolista com samarrates oficials, pòsters rellotges, a més de material escolar i motxilles.

Hem de mostrar el nostre agraïment a Juanjo, pintor montmeloní, i a Ana María, mestra de Primària, que han estat els encarregats de valorar els treballs fets i formar el jurat. A més, també han tingut una nota important en aquesta setena edició de l'acte el RCD Espanyol i la Federació Catalana de Penyes del RCDE, que ens han cedit els maniquins i el roll-up que han donat més color a l'ambient. També hem d'agrair la presència a tots els participants, a més de tots els col·laboradors que han fet possible la setena edició del nostre concurs de dibuix.

Després de més d'una hora de concurs, i d'una mitja horeta de deliberació, el jurat ha considerat que els guanyadors havien de ser:

Categoria 1: de 3 a 6 anys

1er Míriam Pino

2on Samuel Berlanga

3er Martín Parra

Categoria 2: de 7 a 10 anys

1er Mariona Cuesta

2on Lucía Parra

3er Sira Rejas

4rt Carla Pérez

Categoria 3: de 11 a 16 anys

1er Pau López

2on Claudia Rejas

Categoria 4: majors de 16 anys

1er Eva Lahuerta

2on Jaume Pérez

3er Jordina Codina

El VII Concurs de Dibuix has sigut el primer acte del dia d'avui, però, tal com ja vam fer l'any passat, hem aprofitat la mitja horeta de deliveració del jurat per a organitzar el IV Concurs de Tocs de l'entitat. Així, pels volts de les 12:30h ha comenat la competició, que enguany, com l'any passat, ha tingut dos concursants extraodinàriament bons. David Garrido, guanyador d'anteriors edidicons del concurs, i Adrián Nieto, amb la seva segona participació en el concurs, han donat un espectacle memorable de control i domini de la pilota. Tots dos, amb 776 i 1048 tocs respectivament, han aprofitat els darrers moments de la seva actuació per fer acrobàcies amb la pilota. Tots dos s'han guanyat un fortíssim aplaudiment per part del públic, que ha quedat bocabadat amb aquests dos grans concursants. El jurat ha donat fins a tres premis, els dos primers per a l'Adrián Nieto i en David Garrido, dos grans acròbates de la pilota!

Galeria fotogràfica del VII Concurs de Dibuix

Galeria fotogràfica del IV Concurs de Tocs