Calendari

Març 2024
L M X J V S D
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pròxims esdeveniments

dg. abr. 07 @17:00 -
Lliga, J.34: RCDE-Albacete

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Gran ambient de germanor en la Festa de Cloenda de Temporada 2014

FestaCloenda2014El passat diumenge 8 de juny, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vam celebrar el dinar de cloenda de la temporada 2013/2014.

La diada va començar pels volts de les dues del migdia, un cop la cinquantena d'assistents van ser als jardins del Centre Cultural La Torreta, on estava ubicada tota la infraestructura per tal de fer una bon dinar espanyolista. Les barbacoes coent la carn, les taules i les cadires preparades, les banderes penjades i la beguda ben fresca! L'aire fresc i l'ombra ens van permetre aixoplugar-nos del bon sol que ens acompanyava.

A més dels socis de la nostra penya, ens vam sentir tots molt ben acompanyats pels representants de la PBB Montcada i de la PBB Parets-Lliçà. Tots vam poder gaudir de la carn d'en Manils, les truites de la Trini... Tot això acompanyat de la carn a la brasa, cuita amb molta dedicació, i tot regat amb un bon vi, una copeta de cava per brindar per la nostra entitat, cafès i licors.

En acabar de dinar, es va passar a jugar diverses partides de bingo, entre les quals es van anar sortejant material espanyolista i fins i tot un pernil, que va acabar d'amenitzar una gran jornada blanc-i-blava. Els nens i nenes van poder córrer i fer rodar la pilota als verds jardins del recinte, i els més grans van fer petar la xerrada sota un bon sol fins més enllà de les sis de la tarda.

Des de la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló volem expressar el nostre agraïment a tots els assistents al dinar, i cal destacar la presència de les penye sde Montcada i Parets-Lliçà; a més del Yoyo, encarregat del Centre Cultural La Torreta que va ser sempre al nostre costat i ens va donar tota mena de facilitats perquè l'acte sortís d'allò més bé. Per acabar, gràcies a tots els col·laboradors, que van fer possible un acte més a la història de la nostra penya. Desitgem de tot cor que tothom passés un gran dia en clau blanc-i-blava.

Galeria fotogràfica