Calendari

Març 2024
L M X J V S D
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Pròxims esdeveniments

dg. abr. 07 @17:00 -
Lliga, J.34: RCDE-Albacete

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Bona sort, Baldolini!

Baldolini & JaimeDes de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vam organitzar dijous 2 de juny de 2011, a les 21h, una rebuda al pilot perico Alex Baldolini en motiu del Gran Premi de Catalunya al circuit del nostre poble. El motorista de l'equip Forward Racing Team va ser amb nosaltres passant una grandíssima vetllada.

Amb un local social ple i una cinquantena de pericos, l'acte va començar amb les paraules del president de la penya amfitriona, Jaime Pérez. Va agrair molt efusivament a tots els assistents la seva presència en aquest acte tan important per l'entitat. Cal dir que ens van visitar representants de la PBB Montcada i de Pericos Moteros, a més de comptar amb la presència de Jonatan Martínez, Regidor d'Esports de l'Ajuntament, Antoni Guil, Alcalde de Montmeló, i amb la gran sorpresa de la nit, Ernest Riveras, periodista, i espanyolista declarat, que retransmet el motociclisme per TVE.

Tot seguit, i després de la protocol·lària presentació, Jaime va atrevir-se a desitjar tota la bona sort del món a l'Alex en italià, unes paraules que van merèixer els aplaudiments de tots els assistents i que no es va perdre la càmera de Vallès Visió.

A continuació, va ser l'hora de veure un emotiu vídeo fet per un dels nostres socis més joves, el Jaume, amb un munt de fotografies de Baldolini i una gran banda sonora de fons: el Glòria als herois.

En acabar, Antoni Guil, Alcalde de Montmeló, va dirigir una paraules d'agraïment a la nostra penya i a Baldolini, recalcant que assistint a aquest acte, el pilot acostava el Circuit a Montmeló, cosa a vegades una mica difícil.

Una vegada se li va lliurar a l'Alex la insígnia de la penya i una bufanda com a record de l'acte, també va ser hora que prengués paraula Ernest Riveras, a qui també se li va lliurar una bufanda de la penya. Entre les grans paraules cap al RCD Espanyol, va bromejar sobre el fet d'ensenyar la bufanda el mateix diumenge, en directe per televisió.

Abans de concloure l'acte amb un bon piscolabis, hi va haver un prou ampli torn de paraules, en què tothom va poder preguntar a l'Alex allò que desitjava: qüestions sobre motor, sobre la seva afició a l'Espanyol, etc.

L'acte va allargar-se fins gairebé les 23h, mentre Alex Baldolini no deixava de signar autògrafs i fer-se fotografies i els assistents degustaven el bon pica-pica que hi havia preparat.

La junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vol agrair de tot cor la gran acceptació i èxit d'aquest acte, que si no fos per la col·laboració de tots, des dels mitjans que n'han fet difusió fins a tots i cadascun dels assistents, no hagués estat possible. De debò, moltes gràcies.

No volem acabar sense desitjar tota la bona sort del món a Alex Baldolini!

Galeria fotogràfica