Calendari

Abril 2024
L M X J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Pròxims esdeveniments

dg. maig 05 @14:45 -
Lliga, J.38: RCDE-Sporting

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

La penya, al 60è aniversari de la GPE Manigua

DSCN9946El passat diumenge 7 de juny, el nostre secretari Daniel Pérez i la nostra vocal Marta Cajaraville van ser els representants dels Pericos de Montmeló que van assistir al dinar de celebració del 60è aniversari de la Gran Penya Espanyolista Manigua.

La penya barcelonina va celebrar un dinar a l'Hotel Hesperia del Mar de Barcelona amb gairebé un centenar i mig d'assistents. A més de la nostra penya, també van ser-hi les penyes de La Garriga, Vilassar, Sabadell, Cornellà, Esplugues, Els Incansables, Martorell, Mataró, Olost i Comarca, Sarrià Nord, Pericos Moteros, Pericos de Riudecanyes i Masnou, Alella i Teià.

L'acte va començar amb un reconeixement a tots els assistents i una foto de família del Benjamí A de la GPE Manigua, proclamat campió de Lliga. Durant el dinar, un pintor va delectar-nos amb el quadre commemoratiu del 60è aniversari de la penya amfitriona, una efemèrida que coincideix amb els 40 anys de futbol base de l'entitat.

A les postres, Adrià Ridao va fer riure amb el seu particular monòleg, Belén va cantar l'himne de la penya, i posteriorment Daniel Bosch com a president de la GPE Manigua, Alberto Ariza com a president de la FCPE i Joan Collet com a president del RCD Espanyol van pronunciar unes paraules d'agraïment a tota la tasca que fa la Manigua. A més de les personalitats citades, van assistir a l'acte el president de l'Agrupació de Veterans Rafa Marañón, Xavi Giménez (speaker del RCDE i encarregat de conduir l'acte), Jaume Martínez i Ana María Fusté, vice-presidenta del RCDE.

No volem acabar sense mostrar la nostra més sincera enhorabona a la GPE Manigua i felicitar-los per l'entranyable acte organitzat i pels més de 60 anys de penya i 40 anys de futbol base. La GPE Manigua és una penya històrica i de la qual les més joves n'hem d'agafar exemple.