Calendari

Maig 2024
L M X J V S D
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Pròxims esdeveniments

dg. maig 05 @14:45 -
Lliga, J.38: RCDE-Sporting

Patrocinador

Aigua del Montseny

Col·laboradors

Montmelo

Fort2

Manils Carnisseria-Cansaladeria


J. Fernández Joier

Bar bote

Una vida de espanyolismo en Montmeló, presentat a la seu de la GPE Manigua

llibrepenyamaniguaAhir, divendres 8 de novembre, a les 20h, vam celebrar la segona presentació del llibre Una vida de espanyolismo en Montmeló, del nostre secretari Daniel Pérez Massó. Després de la que vam organitzar a la seu de la nostra penya el passat dissabte 26 d'octubre, ahir a la seu social de la GPE Manigua (C/ Rosselló 501, 1º 4ª) es va dur a terme un acte de presentació de la darrera obra de l'editorial 23 perico, emmarcada dins la col·lecció Lluitadors Pericos, que justament es va iniciar amb l'obra que repassa la vida de la GPE Manigua, escrita pel vicepresident de l'ambaixada amfitriona Jordi Llopis.

A l'acte d'ahir, hi va assistir l'adjunta a la presidència del RCD Espanyol, la vicepresidenta Anna Maria Fusté. Com a ponents, la secretària de la Fundació Privada del RCD Espanyol Lorena Ferrara, el periodista del diario AS Iván Molero, els autors també de llibres de l'editorial 23 Perico Carlos Belmar i Nacho Julià, el seu director Sergio Fidalgo, i el polític perico Alberto Fernández Díaz. També per part del RCD Espanyol ens van acompanyar el Director de Comunicació Xavier Salvatella i el responsable de la part administrativa del futbol base Ángel Morales. Per part de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, al marge del mateix Daniel Bosch (secretari de la FCPE i president de la GPE Manigua) i de l'autor de l'obra Daniel Pérez, va assistir en Salvador Fosas, tresorer de la FCPE.

L'acte es va iniciar guardant un sentit minut de silenci en memòria de Francisca Ramírez, mare del directiu i expresident de la GPE Manigua Martín Cañadas, condol també expressat per la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló i que des d'aquestes línies volem trasmetre en aquests durs moments pel Martín i el seu fill també directiu d'aquesta entitat Marcel Cañadas.

Posteriorment Daniel Bosch, com a president de la GPE Manigua, va donar la benvinguda als assistents i Sergio Fidalgo, com a director de l'editorial 23 Perico, va conduir tot l'acte. Van intevenir-hi tots els ponents ponents abans citats, tenint tots paraules d'agraïment per als assistents i per la valentia de l'autor en voler plasmar en paper tota la feina feta al llarg dels anys per una entitat espanyolista.

En acabar tots els parlaments, l'acte va concloure amb l'autor signant llibres i tots els assistents gaudit d'un bon piscolabis gentilesa de la penya amfitriona.

Per acabar, des de la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló volem expressar el nostre més sincer agraïment a la Gran Penya Espanyolista Manigua per acollir-nos de forma tan cordial i familiar, i a Sergio Fidalgo, director de 23 perico, i tots els assistents per acompanyar-nos en una vetllada tan important per a la nostra entitat.

Finalment, us volem recordar que podeu adquirir Una vida de espanyolismo en Montmeló, el llibre de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló, a la seu de l'entitat (C/ Mogent, 44 Local 1), al quiosc Teresa Altayó de Montmeló (C/ Major, 25), enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , a les botigues oficials de l'RCD Espanyol (Cornellà-El Prat i Ciutat Esportiva de Sant Adrià, i a la botiga online) i a través de l'editorial 23 perico, al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Galeria fotogràfica